You did not use the site, Click here to remain logged. Timeout: 60 second

TOEIC Listening Test 31 - Part 2: YES/NO Questions (with Answers & Transcript)

846 lượt xem
Xuất bản 22/08/2015
Practicing on these TOEIC tests helps raise your score in the TOEIC Listening Section. Check the audio transcript and correct answers below. This video is in the series of NEW TOEIC Test Preparation: https://www.youtube.com/playlist?list=PL2jvSGmpWX1Un6mzithQeuXGEzwmKG2-g SUBSCRIBE with us for the latest TOEIC tests and support ! ---------------- AUDIO TRANSCRIPTS 1. Will you be visiting the central office for the first time? (A) No, I was born there. (B) I've been all over the world. (C) I was there last year. 2. Isn't he known as the inventor of the automatic door opener? (A) It's windy. Please shut it. (B) No, he was the manufacturer. (C) Yes, they're number one in can openers. 3. Do you think there is a future in telecommunications? (A) I never watch TV. (B) Satellites are here forever. (C) No, I just let the phone ring. 4. Didn't the chairperson of your company resign? (A) Yes, he did a terrific job. (B) He was terminated, actually. (C) Yes, and he gave us the pen he signed with. 5. Will you pursue the topic with them tomorrow? (A) I doubt if they'll be interested. (B) Yes, when you start at the bottom, there's only one way to go. (C) They wanted it yesterday. 6. Won't you reconsider and accept our offer? (A) I'm sorry. I've made my decision. (B) I take mine black. (C) Not unless I reject it. 7. Can you suggest another way to do this? (A) I'm free on Monday. (B) Let's try using different software. (C) I don't play any sports. 8. May the new trainees work with your staff today? (A) I don't think it'll rain. (B) We would be delighted. (C) They refuse to work on the train. 9. Has Ms. Benson been in to see me yet? (A) There are some on your desk. (B) She called to say she's running late. (C) She left yesterday. 10. Has Mr. Springer returned from lunch? (A) He bought a one-way ticket. (B) We're not hungry. (C) Yes, ten minutes ago. --------- CORRECT ANSWERS 1. C 2. B 3. B 4. B 5. A 6. A 7. B 8. B 9. B 10. C
toeic test preparation toeic listening tests new toeic tests practice english listening skills toeic part 2 question response toeic